maestri in prelucrarea sticlei si in tehnica vitraliilor

Firma noastra este localizata pe soseaua de centura a Bucurestiului in nord, in localitatea Rudeni.

Domeniile de aplicare pentru vitralii sunt practic nelimitate.Tehnicile de fabricatie moderne de vitralii permit sa fie utilizeze ca: ferestre, panouri de mobila, usi de sticla, compartimentari interioare, nise, lumini din tavan si pereti.

Usile si peretii despartitori din sticla au devenit elemente cheie ale unui interior modern fie ca este vorba de o cladire rezidentiala sau o cladire de birouri.

Obiectele din sticla atrag intotdeauna numeroase priviri. Ele cuceresc prin rafinament si gratie.
Sintem specializati in producerea si montarea usilor de sticla si a peretilor de sticla, precum si a altor produse din aceeasi gama precum cabine de dus personalizate sau placari cu sticla pentru diverse destinatii, tavane false sau pardoseli din sticla. De asemenea firma noastra produce vitralii dupa vechea tehnica a "legarii" sticlei colorate in bare de plumb.

Modelele pot fi alese fie din catalogul nostru, fie sunt realizate la cererea clientului. Oferim consultanta de specialitate in alegerea unui model pentru un anumit loc, precum si servicii de proiectare a unui vitraliu.De asemenea oferim servicii de reparatii sau de restaurare a unor vitralii vechi, realizate in aceeasi tehnica.

confectii metalice imbinate cu sticla usi cu design modern din sticla mata